Molenstraat 10  |  6141 BH  |  Limbricht  |  Tel. 046-4583934  | E-mail. info@mulders-bergsport.nl

 

Tenten

Tenten hebben we in allerlei soorten en maten. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit lichtgewicht trekkerstenten voor een, twee of drie personen. Ook hebben we enkele "lichtgewicht" familietenten in ons programma of ze zijn te bestellen.

Enkele bekende merken waar we mee werken zijn: The North face, Eureka, Vaudé, MSR, Bergans, Jack Wolfskin.
 
Als je te voet, per fiets, kano of met de motor op pad gaat voor een meerdaagse tocht en je wil niet aangewezen zijn op een hut, pension of hotel, dan is een klein lichtgewicht tentje de enige oplossing. Het gewicht en pakvolume van de mee te nemen tent zijn zeer belangrijk.

Gaat men te voet of per fiets dan is een tent van ongeveer 3,5 kg voor twee personen toch wel het maximum. Gaat men alleen op pad dan is een tent tot 3 kg het maximum. De tent moet dan immers alleen gedragen worden, terwijl twee personen het gewicht kunnen verdelen. Natuurlijk zijn er ook trekkers die een hoger gewicht op de koop toe nemen omdat zij bijv. meer komfort wensen. Vooral in gebieden met veel slecht weer is een iets ruimere tent een stuk comfortabeler Ook winterkampeerders zullen de voorkeur geven aan een ruimere tent, maar het blijft....hoe lichter hoe beter. Dit alles geldt natuurlijk ook voor de langlaufer, mountainbiker of de kanovaarder.

Voor de motorrijder speelt het pakvolume de belangrijkste rol. Wil men echter een klein pakvolume dan komt men automatisch uit op een lichte tent. Ook een motorrijder moet er zorg voor dragen dat het gewicht van zijn bagage niet boven de 25 kg uitkomt.

Tenten zijn onder te verdelen in: koepeltenten, tunneltenten en noktenten. Voor het echte lichtgewicht kamperen zijn de koepel- en tunneltenten het belangrijkste.

Nieuwsbrief ontvangen?
Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en activiteiten? meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.!
*Voorkeur:
Achternaam:
Voornaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
* E-mail:

Email marketing by Nedmail.
 
 
Outdoor en Travel Outlet in Limbricht, Sittard-Geleen
Outdoor & Travel Outlet,
Mammut, Lowe Alpie en
The North Face, klik op logo en
ga naar de website..